ROB-EX Logo

Hvad er ROB-EX?

ROB-EX er baseret på et inter-aktivt Gantt diagram, og inde-holder et alsidigt finplanlæg-ningsprogram, som kan tilpasses din planlægnings-opgave.

Du kan se og redigere produk-tionsplanen, og prøve dig frem  med forskellige scenarier for at finde den bedste plan.

Derudover tilbyder vi support, adgang til opdateringer, undervisning og hjælp gennem hele processen fra behovs-afklaring til den kørende løsning.

....................................

Novotek

Novotek har tre kontorer i Danmark; Glostrup, Horsens og Odense.

I Odense arbejder vi udelukkende med udvikling, support og undervisning i softwareprogrammet ROB-EX.

Seneste nyt

 

Veloverstået FOODTECH messe

FOODTECH 2014 messen er vel overstået, og vi vil gerne takke alle dem, som kom forbi vores stand og fik en snak om ROB-EX Scheduler.... Læs mere »

2014-11-19

 

Mød os på FOODTECH 2014 i Herning

Den 28.-30. oktober kan I møde os på FOODTECH messen i Herning. Vi står klar til at vise jer, hvordan ROB-EX forbedrer produktionsplanlægningen i fødevarevirksomheder.... Læs mere »

2014-10-09

 

Du får mere end et service abonnement

Når I som virksomhed køber en ROB-EX Scheduler software løsning, er en del af købet også et service abonnement. Service abonnementet sikrer, at I kan få hjæ... Læs mere »

2014-09-23

 

ROB-EX netværksmøde: invitation til møde nr. 2

ROB-EX Netværket er startet op, og har afholdt første møde i starten af sommeren. Nu er det tid for næste netværksmøde.... Læs mere »

2014-09-08

 

Fødevarevirksomheder høster fordele med ROB-EX Scheduler

Hverdagen i en fødevarevirksomhed er omskiftelig, og det er nødvendigt, at du som planlægger kan reagere hurtigt på ændringer i produktionen.... Læs mere »

2014-08-26