ROB-EX Logo

Hvad er ROB-EX?

ROB-EX er baseret på et inter-aktivt Gantt diagram, og inde-holder et alsidigt finplanlæg-ningsprogram, som kan tilpasses din planlægnings-opgave.

Du kan se og redigere produk-tionsplanen, og prøve dig frem  med forskellige scenarier for at finde den bedste plan.

Derudover tilbyder vi support, adgang til opdateringer, undervisning og hjælp gennem hele processen fra behovs-afklaring til den kørende løsning.

....................................

Novotek

Novotek har tre kontorer i Danmark; Glostrup, Horsens og Odense.

I Odense arbejder vi udelukkende med udvikling, support og undervisning i softwareprogrammet ROB-EX.

Seneste nyt

 

ROB-EX netværksmøde: invitation til møde nr. 2

ROB-EX Netværket er startet op, og har afholdt første møde i starten af sommeren. Nu er det tid for næste netværksmøde.... Læs mere »

2014-09-08

 

Fødevarevirksomheder høster fordele med ROB-EX Scheduler

Hverdagen i en fødevarevirksomhed er omskiftelig, og det er nødvendigt, at du som planlægger kan reagere hurtigt på ændringer i produktionen.... Læs mere »

2014-08-26

 

Nye ansigter på kontoret

Travlheden fortsætter her i sommervarmen, og vi kan byde velkommen til fire nye ansigter, som skal være med til at fortsætte vores vækst.... Læs mere »

2014-07-10

 

Klip fra ROB-EX Brugerdag 2014

Gik du glip af ROB-EX Brugerdagen i år? Så se vores korte video resume om, hvad dagen handlede om, og hvad deltagerne fik ud af at være med.... Læs mere »

2014-06-30

 

Invitation til ROB-EX netværk

ROB-EX netværket er klar til opstart og første møde er nu planlagt. Opstartsmødet foregår den 25. juni, og Fiberline Composites A/S i Middelfart har tilbudt at l&... Læs mere »

2014-05-19