ROB-EX Logo

Hvad er ROB-EX?

ROB-EX er baseret på et inter-aktivt Gantt diagram, og inde-holder et alsidigt finplanlæg-ningsprogram, som kan tilpasses din planlægnings-opgave.

Du kan se og redigere produk-tionsplanen, og prøve dig frem  med forskellige scenarier for at finde den bedste plan.

Derudover tilbyder vi support, adgang til opdateringer, undervisning og hjælp gennem hele processen fra behovs-afklaring til den kørende løsning.

....................................

Novotek

Novotek har tre kontorer i Danmark; Glostrup, Horsens og Odense.

I Odense arbejder vi udelukkende med udvikling, support og undervisning i softwareprogrammet ROB-EX.

Seneste nyt

 

Glædelig jul – ROB-EX support har åbent som normalt

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og vi takker samtidig alle vores kunder og forhandlere for et godt samarbejde.... Læs mere »

2014-12-16

 

Få kontrol over planlægningsprocessen - Produktionsvirksomheder breder ROB-EX Scheduler ud

Flere og flere kunder, som i en årrække har brugt ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægningen på deres danske fabrik, vælger at brede planlægningsløsningen... Læs mere »

2014-12-09

 

Veloverstået FOODTECH messe

FOODTECH 2014 messen er vel overstået, og vi vil gerne takke alle dem, som kom forbi vores stand og fik en snak om ROB-EX Scheduler.... Læs mere »

2014-11-19

 

Mød os på FOODTECH 2014 i Herning

Den 28.-30. oktober kan I møde os på FOODTECH messen i Herning. Vi står klar til at vise jer, hvordan ROB-EX forbedrer produktionsplanlægningen i fødevarevirksomheder.... Læs mere »

2014-10-09

 

Du får mere end et service abonnement

Når I som virksomhed køber en ROB-EX Scheduler software løsning, er en del af købet også et service abonnement. Service abonnementet sikrer, at I kan få hjæ... Læs mere »

2014-09-23